Marianne

 
 

Janet

 
 

Saskia

 

Marianne

Når jeg har følt mig mest i flow og glad, har jeg kunne lede min passion og min energi til arbejde, der er meningsfuldt og relevant både samfundsmæssigt og for mig selv.

At være tro mod mig selv og udtrykke mit meningsfulde formål er både skræmmende og en lettelse. Men mest af alt giver det energi.

Jeg MÅ bare hjælpe folk med at skabe et mere meningsfuldt og bæredygtigt liv.

Derfor bidrager jeg til at skabe rammer, der ikke dræner os, men tilbyder en bæredygtig balance mellem at give og modtage. Så energien vi anvender på jobbet også efterlader energi til andre vigtige ting i livet.

Vi må skabe arbejdspladser, hvor vi virkeligt kan være os selv, hvor vi fokuserer vores fælles intelligens, potentiale og energi imod et meningsfuldt formål, for sammen at opnå noget stort.

Det kræver både omsorg, mod og vilje, men det er muligt at skabe bevidst udviklende organisationer, som folk ønsker at være en del af.

Kom – lad os transformere arbejdspladserne og skabe håb for de kommende generationer.

“Be who you are. Ask for what you need. Bring what you have and give what you can. Be whole. Dare to shine.”

Janet

Min passion er at hjælpe folk til virkeligt at lytte for at opdage, hvad der får dem til at stråle. Samt at inspirere dem og styrke dem til at møde deres udfordringer med oprejst pande.

Du ved aldrig, hvad venter rundt om hjørnet; bare tag hver dag som den kommer. Vi ønsker måske alle at ændre verden, – men vi er nødt til at gøre det et skridt ad gangen. Livet er en rejse, rig og varieret – med mange vendinger – både op- og nedture, glæder og sorger.

At kunne acceptere, hvad der kommer som “det er hvad det er” og at tage ved lære af, hvad livet forsøger at lære os, er opskriften på at finde fascination og skønhed i hver ny dag.

“Life is not about waiting for the storm to pass, it’s about learning to dance in the rain.”

Saskia

Livet handler om at lytte intenst til sig selv og til andre. Det handler om at komme i kontakt med dine dybeste ønsker og at handle, lære, skabe fremdrift og give slip, for at kunne blive den bedste ‘dig’ du kan blive i verden. Mens du nyder processen.

Jeg voksede op som en genert pige med en vilje af stål (ifølge venner) og et stærkt ønske om at finde min egen vej i verden. I forsøget på at balancere mit store drive og ønske om at være synlig og gøre hvad jeg må gøre i denne verden med min ydmyghed og mit behov for at være mig selv, blev spørgsmålet: Hvilken plads er der mon til en stærk men også sårbar person som mig i erhvervslivet?

Nu, efter en rejse på 25 år i salg, rådgivning og coaching, er det indlysende at der er masser af plads og at verden desperat har behov for et stort udvalg af egenskaber. OG at vi har brug for at møde de rigtige mennesker, som støtter og udfordrer os, som jeg har fundet på min rejse.

Jeg elsker simpelthen at facilitere organisationer og teams i at skabe et miljø, hvor mennesker kan favne deres kvaliteter og blive deres bedste selv, så individer, teams, kunder og organisationer kan trives!

“Become the best ‘you’ there possibly is in this world.”